Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utelampor & utomhusbelysning

Markbelysning

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Med marklyktor får du en unik möjlighet att verkligen skräddarsy ljuset i din trädgård. Här skapar du efter eget huvud och placerar ljuskällor på de platser de behövs, samtidigt som de är redo att flyttas på om behovet skulle förändras. Med marklyktor kan du verkligen göra en stor skillnad i trädgården, med väldigt lite arbete bakom. Du kan ge dig själv en mysig inramning av din tomt, samtidigt som de kan vara till hjälp när det är mörkt ute.

Men förutom deras härliga förmåga att skapa bra och fin stämning med hjälp av sina ljus så är de också väldigt vackra att titta på, både med och utan ljus. Det innebär att en marklampa inte enbart är till för att lysa upp mörka platser och hjälpa dig att hitta, det är också ett sätt som tillför någonting till trädgårdens och husets design oavsett om den lyser eller inte. Marklyktor är bra på det sättet, för det gör att de kan användas hela tiden, på flera olika sätt – något som kommer att göra din trädgård alldeles, alldeles underbar.

Så vilken eller vilka marklampor ska du välja? Det är helt upp till dig och din smak, vi på Chilli ser till att du har ett stort utbud att välja ur så att du verkligen kan hitta de lyktor som passar dig och din stil. Du hittar här marklyktor av de mest skilda slag, och det kan röra sig om allt från klassiska marklyktor i gammaldags utformning till mer moderna saker som följer dagens trender. Oavsett vad du än väljer så kan du alltid räkna med att våra marklyktor håller högsta kvalité och dessutom har finfina priser!