Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Utelampor & utomhusbelysning

Pollare

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter
Pollare är en typ av trädgårdsbelysning som både ger funktionell belysning och bidrar till en vacker utomhusmiljö. På Chilli hittar du pollare i alla möjliga höjder för att du ska hitta pollare som passar lika bra till trädgårdsgången som till garageuppfarten. Pollare finns i massor av olika utföranden och material, så du kommer enkelt hitta en som matchar den stilen du vill ha. Många pollare kommer med inbyggda LED-lampor som ger ett varmt och välkomnande ljus, vilket skapar en trevlig atmosfär i trädgården både under dagen och kvällen. Utforska vårt sortiment av pollare för att hitta en som passar just din trädgård.

Finns det pollare jag kan använda som trädgårdsbelysning?

Ja, många av våra pollare har integrerad belysning för att skapa en stämningsfull atmosfär i trädgården på kvällarna. Dessa pollare ger både en dekorativ och funktionell belysning för trädgården och kan hjälpa till att lysa upp gångar eller uppfarter på natten. Utforska Chillis sortiment för att hitta pollare med belysning som passar din trädgård.

Finns det olika höjder på pollare?

Ja, våra pollare finns i olika höjder för att passa olika användningsområden och estetiska preferenser.

Är pollare lätta att installera?

Ja, de flesta av våra pollare är enkla att installera och kommer med en monteringsanvisning för att underlätta installationen.