categoryTopBlock
Utelampor

Vägglyktor

500st produkter

Vägglyktor är populära och vackra lampor som allt fler börjar använda till sina fasader. Och det är inte bara för att det ska bli lättare att se när man står och fumlar med sina nycklar en mörk kväll med 20 minusgrader på termometern. En vägglykta på ditt hus är nämligen också ett utmärkt sätt att effektfullt lysa upp huset och sätta fokus på de delar du tycker är allra vackrast. Det är alltså en praktisk lampa och ett dekorativt inslag på en och samma gång!

 

Fasadbelysning skapar effektfullt ljus

Vägglyktor gör att ditt hem blir ljusare samtidigt som det känns mer välkomnande, en uppskattad egenskap då det är mycket trevligare att komma hem till något som är upplyst istället för att hela huset ligger i mörker. Det finns alltså många praktiska anledningar till att installera vägglyktor på ditt hus, men utomhus har de som sagt också ett viktigt dekorativt värde. Det är en av vinsterna med att bo i Sverige, eftersom att vägglyktor verkligen kommer till sin rätt när de får lysa upp fasaden i mörkret på ett närmast underbart magiskt sätt – något som dessutom helt kan förändra karaktären på ditt hus jämfört med hur det ser ut under dagen. 

Fördelen med vägglyktor är att du kan variera den på oändligt många sätt för att skapa precis den stämning och belysning som du vill ha! Det är bara din egen fantasi som sätter gränser när det kommer till fasadbelysning. Kanske väljer du att placera flera vägglyktor tillsammans för att skapa en effektfull ljussättning. Eller så väljer du att låta en vägglykta stå i centrum och vara ett blickfång på din fasad. Oavsett vad du föredrar så kommer du att hitta något som passar för just dina önskemål i Chillis breda sortiment av vägglyktor och fasadbelysning utomhus. 

 

Köp vägglyktor för utomhusbruk online hos Chilli

Det är här hos oss på Chilli som du hittar dina vägglyktor för bruk utomhus! Vi har mängder med varianter och modeller som gör att du kan välja dina unika lösningar ur ett utbud som verkligen ger dig mycket att välja på. Här hittar du allt från vägglyktor i klassisk utformning, till toppmoderna varianter som visar din känsla för moderna designtrender. Men oavsett vad du än väljer för vägglykta så kan du alltid räkna med att den håller högsta möjliga kvalitet, till ett pris som är det lägsta på marknaden!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Lämplig för
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Dimbar
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar