Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utelampor & utomhusbelysning

Golvlampa utomhus

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Golvlampor utomhus är en utmärkt sätt att skapa atmosfär och belysning i trädgårdar, terrasser och uteplatser. Dessa robusta lampor är speciellt utformade för att tåla väder och vind samtidigt som de ger ett behagligt ljus under utomhuskvällar. Med olika stilar och designs kan du enkelt förvandla din utomhusmiljö till en välbelyst och stämningsfull plats för avkoppling och social samvaro, både dag och natt.Golvlampor utomhus finns i olika stilar och storlekar, från moderna och minimalistiska till mer rustika och traditionella. De kan placeras bredvid utemöbler eller längs gångar för att skapa en mysig och välkomnande atmosfär.

Vanliga frågor om Golvlampa utomhus

Vilka är viktiga faktorer att överväga när man köper en golvlampa för utomhusbruk?

När man köper en golvlampa för utomhusbruk finns det flera viktiga faktorer att överväga:

  • Vattentålighet: Se till att lampan har rätt IP-klassificering för att vara skyddad mot vatten och väderförhållanden utomhus.
  • Material: Välj en golvlampa som är tillverkad av väderbeständiga material som tål sol, fukt och temperaturförändringar.
  • Säkerhet: Kontrollera att golvlampan har stabilitet och är säker att använda utomhus, särskilt om det finns risk för starka vindar eller att den kan välta.
  • Belysning: Överväg vilken typ av belysning du behöver. En golvlampa med dimbara funktioner eller olika ljuslägen kan vara praktiskt för att skapa rätt atmosfär utomhus.
  • Design och stil: Välj en golvlampa som passar din personliga smak och harmonierar med din utomhusmiljö och befintlig inredning.
  • Underhåll och rengöring: Ta reda på hur lätt eller svårt det är att underhålla och rengöra golvlampan för att säkerställa att den fortsätter att se bra ut över tid.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du göra en informerad och välgrundad köpbeslut när du väljer en golvlampa för utomhusbruk.

Vilka typer av material är lämpliga för golvlampor som ska användas utomhus?

För golvlampor som används utomhus är det viktigt att välja material som är tåliga nog att klara av väderförhållandena. Vanliga lämpliga material inkluderar rostfritt stål, aluminium, plast, konstrotting och gjutjärn. Dessa material är motståndskraftiga mot fukt, korrosion och UV-strålning, vilket gör dem lämpliga för att stå emot regn, solsken och andra utomhuspåfrestningar. Det är även bra att kontrollera att lampans elektriska komponenter är ordentligt skyddade och certifierade för utomhusbruk.