categoryTopBlock
Alla Utomhusbelysning

Utelampor för din trädgård och uterum från Chilli

51st utelampor

Utelampor sätter en personlig prägel på din trädgård eller uterum. Inte nog med att du kan skapa effektfulla ljussättningar som lyfter helhetsintrycket i din trädgård, dessutom är det lika praktiskt som vackert att lysa upp trädgården när mörkret smyger sig på. Lys upp din trädgårdsgång med en snygg utelampa på stolpe! Eller varför inte sätta upp en ljusslinga längs staketet eller i äppelträdet? Utelampor på vägg lyser upp husfasaden på ett fantastiskt sätt. Låt fantasin flöda och ge din trädgård ett lyft med utelampor från Chilli!  

Att välja rätt utelampor

Utelampa med skymningsrelä

Eftersom vi inte använder utelampor på samma sätt och lika ofta som inomhusbelysning,så finns det en massa smarta lösningar anpassade för utelampor. Du kan till exempel välja utelampor med skymningsrelä som gör att din utebelysning tänds när det mörknar och släcks när det ljusnar. Skymningsrelä fungerar som en automatisk strömbrytare som fästs mellan belysning och en transformator. På så sätt slipper du tänka på att tända och släcka din utebelysning. Smart va? Du kan med fördel välja en LED transformator för utomhusbruk till som är både miljövänligt, energisnålt och utan risk för spänningsfall. 

Miljövänliga utelampor på solcell

För dig som värnar om miljön är solcellsdrivna utelampor ett bra val. Solcellerna laddar upp med energi under dagen genom solens strålar och lyser därefter under dygnets mörka timmar, helt utan ström! Både miljövänligt, praktiskt och smidigt. Lys upp din trädgård med gott samvete! Ett annat sätt att välja miljövänlig utebelysning är att välja utelampor med LED som både drar mindre ström och håller länge.  

Vilken typ av design ska jag välja på utelampor?

Det finns nästan lika många olika design och typer av utelampor som det finns trädgårdar. Vilken typ som passar bäst för just din trädgård är till stor del en smaksak, men naturligtvis beror det också på vilken typ av funktion du vill att utelamporna ska fylla.  Oavsett om du är ute efter hängande utelampor på vägg, ljusslingor till trädgården eller en stilren och modern utelampa på stolpe så har Chilli ett brett utbud av utebelysning att erbjuda. Hos oss hittar du billiga och snygga utelampor i såväl modern som gammal stil. Välj mellan utelampa i koppar, krom, porslin, konstsmide, konstrotting och mycket mer.

Lys upp din trädgård i mörkret så blir vardagen lite ljusare!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar