Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Klädhängare

Klädhängare trä

61 st produkter
Visar 24 av 61 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En klädhängare i trä är en praktisk och stilren lösning för att organisera dina kläder. Trämaterial ger en naturlig och varm känsla till ditt hem samtidigt som det är hållbart och robust. Du kan välja mellan olika typer av trä, såsom ek eller björk, för att matcha din inredning. En klädhängare kan också vara ett dekorativt element i ditt hem och ge en extra touch av elegans. Det finns olika modeller att välja mellan, från enkla och minimalistiska till mer detaljerade och dekorativa. En klädhängare i trä är en tidlös och praktisk möbel som kommer att hålla i många år framöver.

Vanliga frågor om Klädhängare trä

  • Vad är fördelarna med klädhängare trä?

    Fördelarna med en klädhängare i trä är att det är ett naturligt material som är miljövänligt och hållbart. Trä ger också en varm och inbjudande känsla till ditt hem eller kontor. Träklädhängare är också starka och stabila, och kan hålla tunga kläder och jackor utan att böja sig eller brytas.
  • Hur monterar jag klädhängare trä?

    För att montera en klädhängare i trä behöver du verktyg som borr, skruvdragare, träskruvar, libell, penna, måttband och själva klädhängaren. För att sätta upp klädhängaren mäter du ut och markerar var du vill ha den på väggen, borrar hål i väggen, fäster klädhängaren på väggen med träskruvar och använder en libell för att justera den raka nivån. Därefter är klädhängaren klar att användas.