Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 2 av 2 produkter

En badkarshylla är en smart lösning när du vill ha en avkopplande stund i badkaret. Med en badkarshylla kan du enkelt ha med dig en bok, ett glas vin eller något annat gott att dricka när du ska ta ett härligt bad. Badkarshyllan skapar en praktisk och bekväm plats att ha allt inom räckhåll, samtidigt som du badar så att du slipper lägga dina saker på golver eller toastolen. På Chilli hittar du badkarshyllor i flera olika stilar och material, så du lätt ska kunna köpa en badkarshylla som passar din personliga smak och badrummets inredning.

Vad kan jag använda en badkarshylla till?

En badkarshylla kan användas till att ställa saker på som du vill ha med dig i badet. En del badkarshyllor har inbyggda hållare för vin- eller champagneglas och en plats för en bok eller surfplatta. Detta förhöjer förhoppningsvis din badupplevelse så att du helhjärtat kan njuta av en bok, ett glas vin och eller en bra serie.

Kan jag använda en badkarshylla på alla typer av badkar?

De flesta badkarshyllor är utformade för att passa på ett standard badkar. Det är viktigt att mäta ditt badkar för att hitta rätt badkarshylla innan du köper för att säkerställa att de passar ihop. En del badkarshyllor är justerbara och kan anpassas för att passa badkar i olika storlekar och former.

Vilka material är badkarshyllor gjorda av?

Badkarshyllor finns i olika material, men det vanligaste är en badkarshylla i trä. Välj ett material som passar din personliga stil och dina behov. Trähyllor ger en rustik och naturlig spa-känsla, medan metallhyllor ger en modern och minimalistisk känsla. Plasthyllor är praktiska och lätta att rengöra.