Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Badrumsinredning

Tvålpumpar & tvålkoppar

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

Håll handfatet rent och städat med en tvålpump eller tvålkopp från Chilli. Vi har ett stort urval av tvålbehållare, från klassiska till moderna, så att du ska hitta en som kan passa din inredning och stil. Med en snygg tvålpump eller tvålkopp från Chilli slipper du de plastiga tvålpumparna du köper tvål i och det eviga kladdet som den hårda tvålen lämnar efter sig på handfatskanten.

Hur fyller jag på min tvålpump?

Fyll på din tvålpump genom att helt enkelt avlägsna pumpens topp och fylla på med flytande tvål eller handdesinfektionsmedel. Se till att inte överfylla tvålpumpen och följ tillverkarens anvisningar för bästa resultat.

Vilket material är bäst för en tvålkopp?

Det beror på din personliga preferens och stil. Vi erbjuder tvålkoppar i material som keramik, trä, marmor och metall. Välj ett material som matchar din inredning och stil och som också är lätt att rengöra och underhålla.

Kan jag montera min tvålkopp på väggen?

Ja, vissa tvålkoppar är utformade för att monteras på väggen med hjälp av tillbehör som skruvar och fästen. Kontrollera tillverkarens anvisningar och rekommendationer för att se om din tvålkopp är lämplig för väggmontering och vilket tillbehör som behövs.