Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 7 av 7 produkter

En pedalhink är en sopbehållare där locket öppnas med en pedal som du trycker på med foten. Den är alltså utrustad med en pedal som möjliggör att locket öppnas och stängs med foten, vilket gör den praktisk och hygienisk att använda. Pedalhinkar finns i olika storlekar och material, såsom plast eller rostfritt stål. De är vanligt förekommande både i hushåll och offentliga platser, som kontor eller restauranger. En pedalhink är ett enkelt och effektivt sätt att hålla ordning och minska lukten och spridningen av avfall.

Vanliga frågor om Pedalhink

  • Hur stor pedalhink behövs till badrummet?

    Storleken på en pedalhink till badrummet kan variera beroende på behovet och utrymmet i badrummet. Generellt sett rekommenderas en pedalhink med en kapacitet på 3-5 liter för ett vanligt hushåll. Om det är ett större hushåll eller om det är ett offentligt badrum kan en större pedalhink vara mer lämplig. Det är också viktigt att välja en pedalhink som är lätt att rengöra och som passar in i badrummets design och stil.
  • Vad är en pedalhink?

    En pedalhink är en typ av sophink eller avfallskorg som är utrustad med en pedal på locket. Genom att trycka ner pedalen med foten öppnas locket automatiskt, vilket gör det enkelt att kasta skräp utan att behöva använda händerna. Pedalhinkar är vanligt förekommande i hem, kontor och offentliga platser där hygien och bekvämlighet är viktiga faktorer.
  • Var kan jag ha en pedalhink?

    Du kan ha en pedalhink på olika platser i ditt hem eller på arbetsplatsen. Vanligtvis placeras en pedalhink i badrummet eller i köket. I badrummet kan du placera den bredvid toaletten för att enkelt kunna slänga använda bomullstussar, bindor eller andra hygienartiklar. I köket kan du placera den bredvid diskbänken för att enkelt kunna slänga organiskt avfall eller förpackningar. Tänk på att placera den på en lättillgänglig plats där den inte är i vägen, men ändå lätt att använda.