Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 24 produkter

Populära filtreringar

En duschhylla eller duschkorg är en enkel men viktig detalj för att hålla din dusch ren och snygg. Oavsett om du har en stor eller liten dusch, finns det en mängd olika duschkorgar och duschyllor för att passa din stil och behov hos oss på Chilli. En duschhylla eller duschkorg gör det enkelt att ha duschprodukter inom räckhåll och slippa ha flaskorna ståendes på golvet. Med en duschylla eller duschkorg från Chilli ger du dig själv möjligheten att ha en ren och fräsh dusch.

Hur monterar jag en duschhylla eller duschkorg?

Monteringsanvisningarna för en duschhylla eller duschkorg kan variera beroende på modell och tillverkare. Se till att följa anvisningarna noggrant och använd de medföljande monteringsbeslagen för att fästa hyllan säkert i duschväggen. Om du är osäker på hur du ska montera din duschhylla, kontakta Chillis kundtjänst som gärna hjälper dig.

Vad är skillnaden mellan en duschkorg och en duschhylla?

Båda är förvaringsaccessoarer till duschen som används för att förvara tvål, schampo och andra duschrelaterade produkter. Skillnaden mellan dem är i princip deras utformning och montering. En duschkorg är en mindre och enklare konstruktion som oftast är fäst direkt på duschväggen med sugproppar eller hängs på duschstången. En duschhylla däremot är ofta lite större och monteras vanligtvis på väggen i duschen. Den kan ha flera hyllplan och är oftast tillverkad av mer robusta material.

Finns det inbyggda duschhyllor på Chilli?

Ja, det finns inbyggda duschhyllor som kan installeras i väggarna i duschen. Dessa duschhyllor är vanligtvis tillverkade av keramik, glas eller stål och finns i olika storlekar och stilar för att passa olika badrumsdesigner. De är ett utmärkt val för att spara utrymme i duschen och hålla alla duschprodukter organiserade och inom räckhåll. Det är dock viktigt att anlita en professionell installatör för att säkerställa att installationen görs på rätt sätt och att inga skador orsakas på väggarna eller duschen.