categoryTopBlock
Alla Hängare

Vägghängare

271st hängare
Kampanj
Populära filtreringar

Med hjälp av olika vägghängare gör du det lite roligare att hålla ordning och reda i hemmet. Hos Chilli hittar du ett stort utbud av olika typer av hänganordningar, med olika väggkrokar som passar hela familjen. Bläddra runt bland vårt sortiment och välj ut din favorit.

Vanliga frågor och svar

Hur inreder jag med vägghängare?

För att utnyttja alla delar av hemmet med användbar inredning är det perfekt att sätta upp en hängare på väggen. Placera den på de ställen där man gärna vill hänga av sig ytterkläder, för de plagg som du vill hålla skrynkelfria eller hänga handduken på tork. Köket, badrummet och hallen är perfekta platser för vägghängare.

Vilka olika modeller på hängare kan jag köpa hos Chilli?

Chilli erbjuder en mängd olika modeller på vägghängare. Bläddra bland vägghängare med krokar, klädhängare för hela familjen och olika klädställningar. Våre hängare erbjuds i material såsom trä, metall, olika färger och moderna vägghängare med hatthylla.

Vad ska jag tänka på vid val av vägghängare?

Börja med att definiera var du ska placera din hängare och vad den ska användas till. Kontrollera även väggen och om du behöver en speciell skruv för att fästa din nya vägghängare. Beställ sedan hängare i lugn och ro online så bjuder vi på frakten.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj