Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Peach fuzz inredning

Peach Fuzz är 2024 utsett till årets trendfärg av det amerikanska färginstitutet Pantones. Vi älskar peach fuzz och har satt ihop tips och inspo på hur du kan få till trenden hemma med inredningen med enkla medel, häng med oss!
02/02/2024
Dela artikel

Peach fuzz årets trendfärg 2024

Årets ton är en härligt mild persikofärg som skapar en atmosfär av ro och balans i ditt hem – helt enkelt idealisk!

Oberoende av om det gäller tyger, lampor eller vackra föremål, så lägger färgen till en varm och inbjudande känsla. Samtidigt ger persikons nyanser en känsla av fräschhet och lätthet, vilket liknar en vacker övergång mellan vinterns svala toner och vårens friska atmosfär.

Pläd Gunia 125x150 cm - Grå - Filt & pläd

Pläd Gunia 125x150 cm

Grå
Nytt lägre pris
Pris669 kr

Peach fuzz i köket

För att införliva den förtrollande persikofärgen, även kallad Peach Fuzz, i ditt kök och skapa en stilfull atmosfär, är det viktigt att strategiskt välja och placera möbler samt detaljer. En snygg och trendig möjlighet är att investera i en elegant persikofärgad fåtölj. Den kan bli ett centrum för uppmärksamhet och ge en varm och inbjudande känsla till rummet. Komplettera fåtöljen med detaljer i matchande nyanser eller i kontrasterande färger för att skapa visuell dynamik.

En persikofärgad matta kan vara ett fantastiskt sätt att binda samman rummet och lägga till en touch av färg till golvet. Välj en mjuk och mysig matta för att förstärka den ombonade känslan. För ytterligare elegans, överväg att inkludera detaljer i guld- eller mässingsfärger, som lampor för att komplettera Peach Fuzz och ge en touch av lyx till inredningen.

Peach fuzz i sovrummet

Peach Fuzz i ditt sovrum kan skapa en lugn och romantisk atmosfär. En snygg och effektiv metod är att använda persikofärgade kuddar som accent på din säng. Dessa kan skapa en varm och inbjudande känsla, och du kan överväga att blanda dem med kuddar i en lugnande blå nyans för en vacker kontrast.

För en djärvare touch, kan du välja en säng som kompletterar persikofärgen. 

Blå färg kan också vara ett utmärkt komplement till persikofärgen i ditt sovrum. Använd blåa detaljer som lampor, sängkläder eller konstverk för att skapa en harmonisk balans. Kombinationen av persika och blått skapar en lugnande och fräsch känsla, perfekt för ett avslappnat sovrum.

För att undvika överdrift, se till att inkludera neutrala toner som vitt eller grått i väggfärg eller större möbler. Detta kommer att skapa en balanserad och harmonisk atmosfär där persikofärgen verkligen kan lysa och skapa den önskade stilen i ditt sovrum.

Läs också!