Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampbord & sidobord

Svart sidobord & lampbord

171 st produkter
Visar 24 av 171 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Svarta sidobord är en populär inredningsdetalj som passar perfekt i de flesta hem. Dessa bord är både praktiska och snygga och kan användas som avlastningsyta för böcker, blommor eller andra dekorationer. Många väljer att placera dem bredvid soffan eller fåtöljen för att ha nära till hands när man till exempel ska lägga ifrån sig fjärrkontrollen eller en bok. Svarta sidobord finns i olika storlekar och material, vilket gör att det finns något för alla smaker och behov. Oavsett om du gillar en modern eller mer klassisk inredningsstil så är ett svart sidobord en stilren och praktisk inredningsdetalj att investera i.

Vanliga frågor om Svart sidobord

  • Vad passar till ett svart sidobord?

    Ett svart sidobord kan matchas med olika färger och material beroende på önskad stil och känsla i rummet. Några förslag är att kombinera med ljusa färger som vitt eller beige för en modern och minimalistisk look. För en mer dramatisk kontrast kan man välja att matcha med starka färger som rött eller blått. Trämaterial som ek eller valnöt kan ge en varm och naturlig känsla medan metallmaterial som mässing eller koppar kan ge en mer industriell touch.
  • Vilka är fördelarna med svart sidobord?

    En av fördelarna med ett svart sidobord är att det kan passa in i många olika inredningsstilar och färgscheman. Det är också en tidlös färg som inte blir omodern eller tråkig. Svarta sidobord kan också vara bra på att dölja smuts och fläckar jämfört med ljusare färger. Dessutom kan ett svart sidobord ge ett elegant och sofistikerat intryck i rummet.