Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Skrivbord

Skrivbord i ek

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Populära filtreringar

Eket är en av de mest populära träslagen när det gäller skrivbord. Det är en stark och hållbar träsort som ger en naturlig och varm känsla till rummet. Eket är också ett miljövänligt val eftersom det är ett inhemskt trädslag och mycket lätt att underhålla. Ett skrivbord i ek kan ha olika stilar och design, från minimalistiska till mer traditionella. Det finns också olika färger och finishar att välja mellan, såsom naturlig, vit eller svart. Ett skrivbord i ek är en tidlös och elegant möbel som passar i alla typer av hem och arbetsmiljöer.

Vanliga frågor om Skrivbord ek

  • Hur stort skrivbord ek för två skärmar?

    Det rekommenderas att skrivbordet ska vara minst 140 cm brett för att rymma två skärmar och tillräckligt med utrymme för att arbeta bekvämt. Höjden på skrivbordet bör också vara justerbar för att passa användarens längd och sittställning.
  • Hur tar man hand om skrivbord i ek?

    För att ta hand om ett skrivbord i ek bör man rengöra det regelbundet med en mjuk trasa och ett lämpligt rengöringsmedel. Det är också viktigt att undvika att placera skrivbordet i direkt solljus eller nära värmekällor, eftersom detta kan skada träet. För att bevara skönheten och glansen i eken kan man också överväga att polera det med en träpoleringsprodukt några gånger om året.
  • Vilka är fördelarna med skrivbord ek?

    Fördelarna med skrivbord i ek är att det är ett hållbart och tåligt material som är lätt att rengöra och underhålla. Ek är också en vacker och naturlig träslag som ger en varm och inbjudande känsla till rummet. Dessutom är ek ett tidlöst material som passar bra till de flesta inredningsstilar.