Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Skrivbord

Skrivbord trä, björk och furu

506 st produkter
Visar 24 av 506 produkter
1
...
22

Populära filtreringar

Skrivbord i trä är en tidlös klassiker som passar in i de flesta hem och arbetsplatser. Trä är ett hållbart och naturligt material som ger en varm och inbjudande känsla till rummet. Det finns många olika typer av trä som används till skrivbord, såsom ek, björk, valnöt och mahogny, vilket ger olika utseenden och egenskaper. En fördel med träskrivbord är att de ofta är robusta och hållbara, vilket gör dem till en långsiktig investering. Dessutom kan man enkelt slipa och måla om skrivbordet om man vill förnya dess utseende.

Vanliga frågor om Skrivbord trä

  • Vilken höjd ska ett skrivbord trä vara på?

    Det beror på din längd och din arbetsställning. En allmän riktlinje är att skrivbordet ska vara i höjd med din armbåge när du sitter bekvämt vid skrivbordet. Detta brukar vara mellan 70-76 cm för de flesta människor.
  • För vem passar skrivbord trä?

    Skrivbord i trä passar för alla som vill ha en stilren och naturlig inredning i sitt hem eller på sitt kontor. Träskrivbord finns i många olika träslag och stilar, så det finns något för alla smaker och behov. De är också hållbara och kan hålla i många år om de tas om hand på rätt sätt.