Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Skrivbord

Vita skrivbord

384 st produkter
Visar 24 av 384 produkter
1
...
16

  • Kan jag ha ett hemmakontor med vitt skrivbord?

    Jobbar du hemifrån? Då har du friheten att personalisera din egen kontorsmiljö. Vill du ha en fräsch atmosfär för att stimulera din kreativitet? Inred med ett vitt, minimalistiskt skrivbord. Ett skrivbord i vitt ger dig friheten att matcha det med blommor, foton, prydnadssaker och andra vackra ting som du har i rummet.
  • Passar ett vitt skrivbord i en liten lägenhet?

    Ett vitt skrivbord är väldigt praktiskt när du inte har mycket plats. Du kanske hyr en etta och har inte ett kontor att arbeta i. Då kan du istället skapa en anpassad arbetshörna. Ett vitt skrivbord tar visuellt inte upp mycket plats och ger snygg balans till resten av hemmet utan att störa inredningen. Vi har många modeller att välja på, med praktiska lådor och hyllor som hjälper dig att spara plats. Letar du efter ett speciell typ av skrivbord så kan du fråga oss så hjälper vi dig att hitta rätt.
  • Hur inreder jag med ett vitt skrivbord?

    Den största fördelen du får när du använder ett vitt skrivbord är hur enkelt det är att inreda. Vita skrivbord går att anpassa till olika miljöer och färgpaletter. Blir det för vitt så kan du välja en färgglad kontorsstol och matchande golvlampa.