Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Skrivbord

Skrivbord glas

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Populära filtreringar

Utforska vårt sortiment av eleganta glas-skrivbord hos Chilli! Våra skrivbord i glas kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en modern och stilfull inredning. Med deras transparenta och luftiga design är skrivbord glas perfekta för att skapa en öppen och ljus atmosfär i ditt hem eller på ditt kontor. Oavsett om du behöver ett kompakt skrivbord för studier eller ett elegant skrivbord där du kan känna dig framgångsrik, har vi ett brett utbud av skrivbord glas som passar din smak och dina behov. Beställ ett skrivbord glas från Chilli idag och skapa en modern och sofistikerad arbetsmiljö!

Vanliga frågor om våra skrivbord glas

Kan jag placera en skrivare eller andra arbetsredskap på ett skrivbord glas?

Ja, våra skrivbord i glas är tillräckligt stabila för att hålla en skrivare och andra saker som kan behövas på ett skrivbord.

Finns det skrivbord glas med förvaringsmöjligheter?

På Chilli hittar du skrivbord glas både med och utan förvaringsmöjligheter. Vissa modeller har integrerade hyllor eller lådor för förvaring, medan andra har en enklare design med fokus på minimalism och yta.

Finns det skrivbord i glas med otransparent glasskiva?

Absolut! Vi erbjuder skrivbord i glas med olika färger på glasskivan för att kunna passa olika inredningsstilar och preferenser.