Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Bäddmadrass

Bäddmadrass 160x200

58 st produkter
Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Upplev extra komfort och stöd med en bäddmadrass 160! Istället för att köpa en ny säng kan du med en bäddmaddrass 160x200 justera komforten hos din befintliga resårmadrass och samtidigt som du skyddar den och håller den fräsch längre. En bäddmaddrass 160 finns i olika fastheter beroende på ditt behov. En fastare bäddmadrass fördelar kroppsvikten jämnt och förhindrar att du sjunker för djupt, medan en mjukare och tjockare variant ger både stöd och en mysig känsla. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för en skön sömn och köp en ny bäddmaddrass 160 på Chilli redan idag!

Vad är fördelarna med en bäddmadrass 160?

En bäddmadrass 160x200 ger extra komfort till din säng. Den jämnar ut ojämnheter i madrassen och hjälper till att minska tryckpunkter, vilket kan förbättra din sömnkvalitet. Dessutom kan den förlänga livslängden på din madrass genom att skydda den från slitage och smuts. Våra bäddmadrasser 160 och 160x200 är även enkla att rengöra och underhålla för att hålla dem fräscha och hygieniska.

Finns det bäddmaddrass 160 i olika fastheter?

Ja, vi erbjuder olika fasthetsalternativ för våra bäddmadrasser 160 och 160x200. Du kan välja mellan mjuk, medium och fast beroende på din personliga preferens och behov av stöd. Vi rekommenderar att du väljer en fasthet som passar din sovstil och kroppsvikt för att uppnå optimal komfort och stöd.

Vad är en bäddmaddrass 160?

En bäddmadrass 160 är en madrass i storleken 160x200 cm, som är utformad för att passa en säng med samma dimensioner. Den fungerar som ett extra lager ovanpå madrassen och bidrar till att förbättra komforten och stödet när du sover. En bäddmadrass 160 från Chilli är tillverkad av högkvalitativa material för att ge dig en bättre sömnupplevelse. Genom att investera i en bäddmadrass 160 kan du förbättra din sömnkvalitet och vakna upp utvilad och redo för en ny dag varje dag.