Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Soffa

Kökssoffa & pinnsoffa

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

Liten kökssoffa - Charmigt & hemtrevligt

Har inte vi alla någon gång fantiserat om en liten kökssoffa som pryder våra drömmars kök? På Chilli kan drömmen bli sann då vi har ett fint utbud av charmiga köks- och pinnsoffor för dig att gå loss på. Denna möbel är inte bara otroligt vacker att lägga ögonen på, den är även praktisk och många gånger oförskämt bekväm att pausa i för en stund. En pinn- eller kökssoffa är lagom stor för att platsa i de allra flesta kök och erbjuder allt som oftast även smart förvaring.

Integrera kökssoffa i din personliga inredningsstil

När vi tänker på kökssoffor svävar tankarna mot pittoreska franska byar och romantiska lantkök. Samtidigt tänker vi på den häftiga brytningen med en vit kökssoffa i en övrigt modern och avskalad miljö. Något som har blivit en stor inredningstrend är att blanda gamla ting med modern inredning. Varför inte då ta en gammal kökssoffa och placera den i ett hem som präglas av avskalad, lite industriell inredning? Hur du väljer att matcha din nya möbel är givetvis upp till dig och med tanke på kökssoffans både praktiska och vackra egenskaper är vi säkra på att det blir full pott hur du än går tillväga. 

Pinnsoffa – praktisk och pittoresk

Om ditt kök inte är allt för stort råder vi dig att titta efter en kökssoffa med förvaring, eller en nätt pinnsoffa som inte upptar så mycket utrymme. Går du i tankar att påbörja Projekt Bygga Kökssoffa” och drömmer om en platsbyggd kökssoffa i hemmet? Vi uppmanar alltid till kreativitet och tycker att sådana projekt låter mycket spännande, men vi vill tro att du kommer långt med en köks- eller pinnsoffa från oss som du därefter kan styla efter behag genom en snabb spaning bland våra textilier! Letar du exempelvis efter dyna till kökssoffa hittar du det hos oss tillsammans med dekorkuddar och andra textilier. Visst är det härligare att kunna avnjuta din favoritmöbel med ett enkelt knapptryck? Med tanke på möblernas smidiga utformning fungerar de med lätthet som komplement till dina utemöbler vilket betyder att du kan avnjuta din favoritsoffa året om, var du vill och när du vill. 

Kanske letar du efter en svart kökssoffa, eller en liten kökssoffa med förvaring? Oavsett vad du söker tror vi att du hittar det hos oss! Dessutom har du 365 dagars öppet köp och 10 års garanti på alla soffor! Välkommen till Chilli!