Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Soffa

Skinnsoffa & lädersoffa

138 st produkter
Visar 24 av 138 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Sätt stilen med en soffa i skinn

Hos Chilli hittar du ett brett utbud av snygga skinnsoffor! En skinnsoffa är en av våra kanske mest älskade möbler. Skinnsoffor kan verkligen sätta stilen i ett rum och dessutom blir de bara vackrare med åren. Våra skinnsoffor är tillverkade i återvunnet läder som har behandlats för att hålla hög kvalitet. Lädret ytbehandlas noggrant och processen gör att skinnet kan behålla sitt naturliga utseende samtidigt som det blir slitstarkt. Skinnet blir tåligt och står lättare emot smuts. 

Möbelvård för skinnsoffor till bra pris på Chilli

Ta väl hand om din skinnsoffa med hjälp av rengöring! Genom att vårda din skinnsoffa och vara rädd om den håller du den fin längre! En skinnsoffa håller i många år men med rätt underhåll kan du förlänga livslängden med många fler! Det är viktigt att rengöra skinnsoffan regelbundet. Hos oss på Chilli kan du få rådgivning och tips på hur du bäst sköter om din skinnsoffa. Vi har ett stort utbud av produkter för möbelvård. Skinnsoffor bör vid rengöring dammsugas försiktigt med en mjuk borste och sedan torkas av med en fuktig trasa. För att skinnet inte ska torka ut är det viktigt att smörja lädret, detta gör du med ett läderbalsam speciellt avsett för skinnmöbler. Chilli är experter på möbelvård, rengöring och behandling av skinnsoffor, fåtöljer och andra möbler i läder och konstläder.

Soffa i skinn & konstläder

Konstläder är ett material som är framställt för att efterlikna äkta läder så mycket som möjligt. Soffor i konstläder är mycket slitstarka, prisvärda och lätta att rengöra. Hos Chilli hittar du soffor i skinn och konstläder i svart, vitt, brun, beige, röd mfl. och i en mängd olika modeller så som soffgrupper, bäddsoffor, vintage soffor och hörnsoffor. Hos Chilli hittar du den perfekta skinnsoffan för ditt hem! Du vet väl om att du alltid får 10 års garanti på alla soffor hos oss? Välkommen till Chilli!