Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Soffa

Sammetssoffa

699 st produkter
Visar 24 av 699 produkter
1
...
30

Populära filtreringar

En soffa sätter tonen för hur ditt hem och din inredningsstil uppfattas. Varför inte göra det med en elegant och vacker sammetssoffa? Sammetstyg är ett sofistikerat tygval som tar för sig och syns i hemmet. Mycket passande då att använda tyget på våra vackraste möbler som soffor och fåtöljer och kanske på hela soffgrupper för ett imponerande intryck. Det är viktigt att hitta en soffa som får dig att njuta av alla stunder och få ut det mesta av ditt liv där hemma. Utforska sortimentet för att hitta den perfekta, sammetslena soffan för just dig!

Sammet på allas läppar

Blå sammetssoffa är nog den soffa som varit på de flesta inredningstokigas läppar den senaste tiden. Den är såväl djärv som sofistikerad och tar för sig - oavsett rum och oberoende om den står ensam eller i grupp. På Chilli hittar du sammetssoffor i många olika färger, storlekar, stilar och kompositioner - allt för att du ska hitta den rätta för dig. Våra sammetssoffor kommer i färgerna kungsblå, blå, grå, rosa, brun, beige och svart och du kan välja mellan allt från en hel konstellation till en fyra-, tre- eller tvåsitssoffa. 

Tidlös elegans
Våra sammetssoffor kommer i tidlösa och klassiska modeller just för att förhöja känslan av kunglig glans och sofistikerad elegans. Storfavoriterna är Chesterfield och Howard som båda för med sig en särskild atmosfär som bara måste upplevas. En vacker detalj som på många sätt fulländar dessa soffor är mässingknoppar som djuphäftats in i tyget. Knopparna tillför liv samtidigt som mönstren av djuphäftningen skapar spännande dynamik till det redan originella tyget. Din inredning berättar historien om dig själv och ditt liv, förmedla din berättelse genom denna klassiker i sammetstappning.
 
Rengöring
Sammet kan kännas som ett svårt tyg att hålla rent, och visst kräver det lite mer arbete än en vanlig möbel men med rätt guidning och hjälpmedel tycker vi helt klart att lite extra möbelvård är värd det älskvärda resultat våra fina sammetsmöbler ger. Viktigt att tänka på är att försöka hålla tyget torrt och inte blöta ner det. Borsta försiktigt rent soffan kontinuerligt med en mjuk borste för att hålla tyget rent och fräscht.

Hos oss får du alltid 10 års garanti på alla soffor och 365 dagars öppet köp. Välkommen till Chilli!