Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Matta

Små mattor

1503 st produkter
Visar 24 av 1503 produkter
1
...
63

Populära filtreringar

Att välja rätt matta är inte alltid lätt, speciellt inte när det finns många olika former att välja mellan. Här hittar du små mattor i olika färger och modeller som passar alla inredningsstilar. Oavsett om det är trasmatta till köket eller en mindre matta till hallen. Välkommen att utforska vårt breda sortiment för att hitta en matta som passar dig och ditt hem.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av små mattor?

    Det är viktigt att du ha klart för dig hur stort utrymme du har och vilken funktion mattan ska fylla. Är det till badrummet eller sovrummet kan det vara bra att kika på mjuka små mattor som är sköna att placera sina bara fötter på. Ska du ha en matta i köket är det bra att välja en mindre matta i ett material som går att tvätta, då det är lätt att man spiller i köket.
  • Hur inreder jag bäst med små mattor?

    Fördelen med mattor som är små är att de lämpar sig lite överallt. Det är alltid trevligt att ha små runda mattor i badrummet som ökar mysfaktor och ger en ombonad känsla. Bläddra bland olika modeller på små mattor och beställ den som passar dig och ditt hem bäst.
  • Vilken form på matta ska jag välja?

    Det beror lite på var du tänkt placera den. Runda små mattor kan mjuka upp utrymmen med kantiga möbler medan rektangulära mattor gör sig snygga i utrymmen som till exempel hallen eller din walk-in-closet.