Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Hammock

Hammock Trä

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

Populära filtreringar

En hammock i trä är en av de mest populära typerna av hammockar som finns på marknaden idag. Detta beror främst på dess robusta och naturliga utseende, samt dess hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Hammockar i trä finns i en mängd olika stilar och utföranden, från enkla och minimalistiska design till mer komplexa och dekorativa varianter. De kan vara tillverkade av olika träslag som teak, cederträ eller ek, och kan vara utrustade med olika funktioner som justerbara ryggstöd, fotstöd och inbyggda förvaringslådor. En hammock i trä är en idealisk möbel för avkoppling och avslappning i trädgården eller på terrassen.

Vanliga frågor om Hammock Trä

  • Vilka är fördelarna med hammock trä?

    Hammockar tillverkade av trä har flera fördelar. De är starka och hållbara, vilket gör dem till en investering som kommer att hålla länge. Trähammockar är också mycket bekväma eftersom träet formar sig efter kroppen och ger en mjuk och stödjande yta att luta sig mot. Dessutom ger trähammockar en naturlig och rustik estetik som kan passa bra in i många olika trädgårds- och utomhusmiljöer.
  • Kan hammock trä stå ute på vintern?

    Det beror på vilken typ av trä som används och var du bor. Vissa träslag är mer motståndskraftiga mot fukt och kyla än andra. Om du bor i ett område med mycket snö och kyla, kan det vara bäst att ta in din hammock under vintern för att förlänga dess livslängd. Om du väljer att lämna den utomhus är det viktigt att täcka den med ett vattentätt skydd för att förhindra att vattnet tränger in i träet och orsakar skador.
  • Hur mycket vikt klarar en hammock trä?

    Det beror på hammockens specifika design och tillverkning, liksom på träslaget som används. Generellt sett kan de flesta hammockar av trä klara av en vikt på upp till 200-250 kg.