Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Trädgårdssoffa

Trädgårdssoffa trä

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Populära filtreringar

Trädgårdssoffor i trä ger en naturlig och rustik känsla till din utomhusmiljö. Med en trädgårdssoffa i trä kan du njuta av solen och naturen på ett bekvämt och stilfullt sätt. Vårt sortiment innehåller ett brett utbud av trädgårdssoffor i olika träslag och stilar, så att du kan hitta en som passar din personliga stil och behov. Oavsett om du föredrar modern eller traditionell design, finns det en trädgårdssoffa i trä som passar dig.

  • Vad är fördelarna med en trädgårdssoffa i trä?

    Trä är ett naturligt och hållbart material som ger en varm och inbjudande känsla till din trädgård eller uteplats. Trädgårdssoffor i trä är också mycket slitstarka och kan hålla i många år med rätt skötsel. Dessutom ger trä en vacker patina med tiden, vilket ger din trädgårdssoffa en unik och personlig touch.
  • Vilka träslag finns det att välja mellan?

    Vårt sortiment av trädgårdssoffor i trä inkluderar flera olika träslag, som teak, furu och tall. Alla dessa träslag är kända för att vara hållbara och väderbeständiga, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk. Teak är särskilt populärt på grund av dess höga kvalitet och vackra patina.
  • Hur tar man hand om en trädgårdssoffa i trä?

    För att din trädgårdssoffa i trä ska hålla länge är det viktigt att du tar hand om den på rätt sätt. Det bästa sättet att underhålla din trädgårdssoffa i trä är att rengöra den regelbundet med en mjuk borste och mild tvållösning. Du kan också använda en träolja för att skydda träet och förhindra att det torkar ut eller spricker. Förvara din trädgårdssoffa i trä under vintern för att skydda den från frost och kyla.