Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Taklampa & takbelysning

Taklampa rund

94 st produkter
Visar 24 av 94 produkter
1
...
4

  • Vad är fördelen med en rund taklampa?

    Många är vi som har slagit huvudet i hårda kanter på fyrkantiga taklampor som ofta hänger över bord. Det är sådant du undviker med runda taklampor. Runda taklampor är också i regel lättare att städa. Det samlas inte smuts i hörn utan de är istället väldigt enkla att damma av.
  • Var passar en rund taklampa bäst?

    En rund taklampa passa i princip var som helst. Det finns runda taklampor som har en rund platt design som sitter nära taket. Dessa passar perfekt när du vill att lampan ska ta så lite plats som möjligt. Men det du kanske främst tänker på när du tänker på en rund taklampa är en sådan som hänger ned från taket en bit som ett rums mittpunkt eller över ett bord av något slag. Men det finns även söta små runda lampor som kan hänga i hörn eller vid ett fönster. Runda taklampor kan med andra ord passa lite varstans, bara du väljer rätt modell för lampans placering.
  • Finns det runda taklampor för barn?

    Självklart! En modell som är väldigt populär är den som är gjord i tunt papper som kommer i många färger och även med flera olika mönster. Den brukar snabbt bli till en favorit som barnens taklampa rund.