categoryTopBlock
Lampor inomhus

Taklampa rund

2 121st produkter
Kampanj
  • Rund

Vad är fördelen med en rund taklampa?

Många är vi som har slagit huvudet i hårda kanter på fyrkantiga taklampor som ofta hänger över bord. Det är sådant du undviker med runda taklampor. Runda taklampor är också i regel lättare att städa. Det samlas inte smuts i hörn utan de är istället väldigt enkla att damma av.

Var passar en rund taklampa bäst?

En rund taklampa passa i princip var som helst. Det finns runda taklampor som har en rund platt design som sitter nära taket. Dessa passar perfekt när du vill att lampan ska ta så lite plats som möjligt. Men det du kanske främst tänker på när du tänker på en rund taklampa är en sådan som hänger ned från taket en bit som ett rums mittpunkt eller över ett bord av något slag. Men det finns även söta små runda lampor som kan hänga i hörn eller vid ett fönster. Runda taklampor kan med andra ord passa lite varstans, bara du väljer rätt modell för lampans placering.

Finns det runda taklampor för barn?

Självklart! En modell som är väldigt populär är den som är gjord i tunt papper som kommer i många färger och även med flera olika mönster. Den brukar snabbt bli till en favorit som barnens taklampa rund.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj