Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Taklampa & takbelysning

Vita taklampor

160 st produkter
Visar 24 av 160 produkter
1
...
7

  • Hur inreder jag med en vit taklampa?

    En vit taklampa har den enorma fördelen att den är lätt att matcha. Är den helvit kan du praktisk taget installera den var som helst. Har du ett hörn i något rum som känns för mörkt kan du bryta mörkret med en tjusig vit taklampa. Den kommer att ge inredningen mer ljus, innan du ens tänder den.
  • Vilka taklampor har Chilli?

    Här på Chilli har vi ett enormt utbud av taklampor i olika vita designer och färgkombinationer där vitt framträder. Du kan hitta futuristiska taklampor med rolig design som kan vara en bra isbrytare när du har främmande. Är du inne på romantisk inredning kan du kika på våra taklampor med naturinspirerad design. Det finns alltså allt för alla och vi hjälper dig gladeligen att hitta rätt lampa.
  • Hur väljer jag taklampa?

    Du behöver tänka på varför du behöver taklampan. Ska den vara till punktbelysning ovanför soffbordet? Eller ska den lysa upp ett helt rum? Var du ska placera lampan kommer också förutsäga designen. I barnrummet vill du nog ha en vit rislampa med roliga djurmönster. Men till din privata läshörna föredrar du kanske en retroinspirerad lampa med fransar. Tänk på dessa två punkter och finn inspiration i vår stora lampkatalog.