Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Taklampa & takbelysning

Svarta taklampor

76 st produkter
Visar 24 av 76 produkter
1
...
4

  • Var passar en svart taklampa bäst?

    En svart taklampa passar överallt i hemmet. Det är en stilren dekoration som kommer i många olika former. Svart matchar till allt och kan därför kombineras med alla väggar och tapeter. Det du eventuellt kan behöva tänka på är välja en taklampa med en design som inte skär sig med eventuella mönster på tapeten. Lampan får heller inte vara för stor eller för liten för rummet.
  • Är en svart taklampa modern?

    En svart lampa är ett tryggt val då färgen aldrig blir omodern. Väljer du dessutom en enklare design så har du en lampa som du kan använda i flera år framöver, oavsett mode. Men även en större, snyggare design kan hålla stilen i många år framöver. Det spelar ingen roll om du skulle måla om eller byta ut möblerna i rummet.
  • Varför ska jag välja en svart taklampa?

    När du väljer en svart lampa så behöver du inte oroa dig för att färgen inte ska matcha med resten av inredningen. Du kan istället fokusera på att välja en trevlig och passande design som kompletterar möblemanget. Välj en större hängande lampa som rummets mittpunkt, eller en mindre diskretare lampa till exempelvis det mindre badrummet. Många väljer en svart taklampa med riktad belysning till kontoret.