categoryTopBlock
Hylla

Hatthylla svart

20st produkter
Kampanj
  • Svart

En hatthylla är en praktisk möbel för att förvara huvudbonader och andra tillbehör som man brukar ta av sig när man kommer hem. En svart hatthylla är en stilren och elegant lösning som passar in i de flesta hem. Hatthyllan kan monteras på väggen eller stå på golvet och finns i olika storlekar och utföranden. En svart hatthylla ger ett minimalistiskt och modernt intryck samtidigt som den är praktisk och funktionell. Det är en investering som kommer att hålla i många år och som kommer att göra det enklare att hålla ordning på entrén.

Vanliga frågor om Hatthylla svart

Till vilken inredningsstil passar hatthylla svart?

En hatthylla i svart kan passa till olika inredningsstilar, men den är särskilt populär i modern och industriell stil. Den svarta färgen ger en elegant och stilren känsla som kan matcha andra svarta detaljer i rummet. En hatthylla i svart kan också ge kontrast och liv till en ljusare inredning.

Hur monterar man en svart hatthylla på väggen?

För att montera en svart hatthylla på väggen behöver du först bestämma var på väggen du vill placera hyllan. Sedan behöver du mäta och markera var skruvarna ska placeras. Borra sedan hålen och sätt i pluggar. Skruva fast fästena på väggen och sedan hyllan på fästena. Se till att hyllan sitter stadigt och är i våg.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj