categoryTopBlock
Hylla

Hatthylla trä

43st produkter
Kampanj
  • Trä

En hatthylla i trä är en klassisk och praktisk möbel som ofta hänger i entrén eller hallen. Den är perfekt för att organisera och förvara huvudbonader, väskor och andra tillbehör som behöver snabbt och enkelt åtkomst. Hatthyllor i trä finns i olika storlekar och former, från enkla och minimalistiska till mer dekorativa med snidade detaljer. Träet ger en naturlig och varm känsla till rummet och kan matchas med andra möbler och inredningsdetaljer i trä. En hatthylla i trä är en tidlös och funktionell inredningsdetalj som passar in i de flesta hem.

Vanliga frågor om Hatthylla trä

Vad är fördelarna med hatthylla trä?

Fördelarna med en hatthylla i trä är att den ger en naturlig och rustik känsla till ditt hem. Trä är också ett hållbart och miljövänligt material som åldras vackert med tiden. En hatthylla i trä kan också vara mer slitstark än en i plast eller metall, och kan ge ett mer organiskt utseende till din inredning.

Hur högt upp hänger man en hatthylla trä?

Det beror på personens längd och behov, men generellt brukar man hänga en hatthylla på en höjd mellan 160-180 cm från golvet.

Vilka stilar och design finns det för hatthyllor i trä?

Det finns många olika stilar och design för hatthyllor i trä. Några vanliga stilar inkluderar moderna, rustika, vintage och minimalistiska. Designen kan variera från en enkel hylla med krokar till en mer komplex design med flera hyllplan och förvaringsmöjligheter. Träslag som ek, björk och valnöt används ofta till att tillverka hatthyllor i trä.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj