Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Vägghylla

Vägghylla vit

263 st produkter
Visar 24 av 263 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

En vägghylla är en praktisk och stilren lösning för att skapa extra förvaringsutrymme i hemmet. En vit vägghylla kan passa in i de flesta inredningsstilar och ger ett fräscht intryck. Det finns många olika modeller av vägghyllor att välja mellan, från enkla och minimalistiska till mer dekorativa varianter med utskärningar och detaljer. En vit vägghylla kan användas för att förvara böcker, dekorationsföremål, bilder eller andra småsaker som behöver en plats att stå på. Det är också en bra lösning för att skapa en snygg och organiserad förvaring av exempelvis köksredskap eller badrumstillbehör.

Vanliga frågor om Vägghylla vit

  • Vilken höjd ska vägghylla vit sitta på?

    Det beror på personliga preferenser och användningsändamål. Generellt sett brukar man rekommendera att hyllan sitter på en höjd där man enkelt kan nå den utan att behöva sträcka sig för mycket eller böja sig för att komma åt den. En vanlig höjd för en vägghylla i vardagsrummet är mellan 120-160 cm från golvet, medan en hylla i köket eller badrummet kan sitta något högre, runt 180 cm.
  • Vad kan man ha på vit vägghylla?

    Det finns många saker som man kan ha på en vit vägghylla, till exempel böcker, prydnadssaker, fotoramar, växter, ljusstakar, vaser och andra dekorationer. Det beror på vilken stil man vill ha och vilka saker som passar in i rummet och på hyllan. Det kan också vara fint att variera höjden och placeringen av föremålen för att skapa en intressant och balanserad komposition.
  • Hur mycket vikt klarar en vit vägghylla?

    Det beror på vilken typ av vägghylla det är och hur den är monterad. Vanligtvis kan en vit vägghylla klara upp till 10-15 kg om den är ordentligt monterad på en stabil vägg. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för maximal viktbelastning och att använda rätt typ av fästen och skruvar för att säkerställa att hyllan håller.