Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Vägghylla

Vägghylla ek

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Populära filtreringar

En vägghylla i ek är en populär inredningsdetalj som både är praktisk och stilren. Eken ger hyllan en varm och naturlig känsla samtidigt som den är mycket tålig och hållbar. Hyllan kan användas för att förvara böcker, dekorationsföremål eller för att visa upp personliga saker som fotografier eller konstverk. En vägghylla i ek passar in i många olika typer av heminredning och kan enkelt anpassas efter ens individuella stil och smak. Dessutom är den enkel att montera och tar minimalt med plats, vilket gör den perfekt för små rum eller trånga utrymmen.

Vanliga frågor om Vägghylla ek

  • Vilka är fördelarna med vägghylla ek?

    Fördelarna med en vägghylla i ek är många. Ek är en stark och hållbar träslag som tål tyngre belastning, vilket gör att hyllan kan användas för att förvara tunga föremål. Ek är också ett vackert träslag med en naturlig ådring och färg som gör att hyllan blir en dekorativ detalj i rummet. Dessutom är ek en miljövänlig och hållbar resurs, vilket gör att en vägghylla i ek är ett bra val för den som vill ha en inredning som är både vacker och hållbar.
  • Hur djup ska en vägghylla ek vara?

    En vanlig djup för en vägghylla i ek är mellan 20-30 cm. Det kan dock variera beroende på vilken typ av föremål som ska placeras på hyllan och personliga preferenser.