Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

Handdukskrokar är små men praktiska tillbehör som kan göra en stor skillnad i ditt badrum eller kök. Dessa små krokar är utformade för att hänga upp handdukar, tvättlappar, kökshanddukar och andra små föremål på ett smidigt sätt. Med olika stilar och material att välja mellan kan handdukskrokar både vara funktionella och estetiskt tilltalande och hjälpa dig att hålla ordning och skapa en organiserad miljö.

Vanliga frågor om Handdukskrok

Vilken höjd ska handdukskrokar sitta?

Höjden på handdukskrokar kan variera beroende på personliga preferenser och användning. Generellt sett är det vanligt att montera handdukskrokar på en höjd mellan 120 och 140 cm över golvet. Detta är en bekväm höjd för de flesta vuxna att nå och hänga upp handdukar utan att behöva böja sig för mycket.

Det är också viktigt att tänka på att placera handdukskrokarna tillräckligt nära handfatet eller duschen för att vara praktiska att använda. Det kan vara bra att prova ut olika höjder och placeringar för att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Hur hänger man handdukskrok i badrum?

För att hänga upp en handdukskrok i badrummet kan du följa dessa steg:

  1. Börja med att bestämma var du vill placera handdukskroken på väggen. Tänk på att välja en plats som är lättillgänglig och praktisk för att hänga upp handdukar.
  2. Använd en vattenpass för att se till att kroken kommer att hänga rakt.
  3. Markera med en blyertspenna där du vill placera kroken.
  4. Borra hål i väggen på de markerade platserna, använd rätt borrstorlek för att passa krokens fäste.
  5. Skruva fast kroken i de borrade hålen med hjälp av en skruvmejsel eller en skruvdragare.

När kroken är ordentligt fäst i väggen kan du enkelt hänga upp dina handdukar på den. Se till att kroken är stadigt fäst för att undvika att den lossnar eller skadar väggen.

Vilka rum är det bra att ha en handdukskrok i?

Det är bra att ha en handdukskrok i badrummet, köket och vid poolen. I badrummet kan du hänga upp handdukar efter att du har använt dem, så att de kan torka ordentligt. I köket kan du använda en handdukskrok för att hänga upp handdukar som du använder för att torka händerna eller diska. Vid poolen kan en handdukskrok vara praktisk för att hänga upp våta handdukar efter att du har badat eller solat.