Skippa sidhuvud och gå vidare.

Cyber Week - upp till 60% rabatt!

Badrumsinredning

Handduksstege

17 st produkter
Visar 17 av 17 produkter

En handduksstege är en praktisk och stilren lösning för att hänga upp och torka handdukar. Den är utformad som en stege med flera horisontella stänger där handdukar kan placeras. Handduksstegen är oftast tillverkad av trä eller metall och kan vara antingen fristående eller väggmonterad. Den är inte bara funktionell, utan kan också vara en dekorativ detalj i badrummet eller i andra rum där handdukar används. En handduksstege är ett populärt val för att organisera och hålla handdukar i ordning samtidigt som de torkar snabbt och effektivt.

Vanliga frågor om Handduksstege

Vilka material är vanliga för handduksstegar?

Vanliga material för handduksstegar är trä, rostfritt stål och aluminium. Trästegar är populära för sin naturliga och rustika utseende, medan rostfritt stål och aluminium är vanliga val för sin moderna och hållbara design. Andra material som kan förekomma är plast och krom.

Vilka storlekar och dimensioner finns handduksstegar i?

Handduksstegar finns i olika storlekar och dimensioner för att passa olika behov och utrymmen. De kan variera i höjd, bredd och djup. Vanligtvis kan handduksstegar ha en höjd mellan 80 och 180 centimeter, en bredd mellan 40 och 60 centimeter och en djup mellan 20 och 30 centimeter.