Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Krukor & ytterkrukor

Rektangulära krukor

133 st produkter
Visar 24 av 133 produkter
1
...
6

  • Var kan jag ha en rektangulär kruka?

    En rektangulär kruka kan till exempel användas på balkongen, terrassen, altanen eller ute i trädgården. Balkonglådorna och odlingslådorna är oftast tillverkade i konstrotting eller trä. Detta ger ett naturligt inslag, samtidigt som odlingslådor i konstrotting tål fukt bättre än äkta rotting, och därmed också går bra att placera utomhus. Flera odlingslådor har uttagbara krukor som även kan användas inomhus. En populär färg på de rektangulära krukorna är svart, grå, vit och brun.
  • Hur stor är en rektangulär kruka?

    En vanlig bredd på de rektangulära krukorna är 70-120 centimeter, men det finns även rektangulära krukor på upp till 150 centimeter för den som vill ha ännu mer utrymme att odla på.
  • Vad finns det för fördelar med en rektangulär kruka?

    I en rektangulär kruka brukar det gå bra att odla de allra flesta olika sorters blommor. En fördel med rektangulära krukor är till exempel att de tack vare sin form inte tar lika mycket plats som runda krukor kan göra. De rektangulära krukorna har ofta också en större jordvolym, då många av de runda krukorna smalnar av mot botten. Med rektangulära krukor kan det även bli lite mer variation i inredningen, jämfört med att enbart ha runda krukor.