Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Krukor & ytterkrukor

Svarta krukor

56 st produkter
Visar 24 av 56 produkter
1
...
3

  • Varför ska jag ha en svart kruka?

    Svarta krukor är suveräna att använda inom hemdekor. Du kan använda dem i en ljusfärgad inredning, för att ge en dramatisk kontrast, eller tillsammans med mörkare toner. Där gör de inte samma kontrast, men de ger balans och skapar en fylligare färgkombination i rummet.
  • Hur inreder jag med en svart kruka?

    Det bästa med svarta krukor är hur du kan skapa olika snygga kontraster och intryck med blommorna du väljer att ha i krukorna. Tänk hur vackert det kommer se ut med röda rosor eller vit azalea i krukan. Ställ dem på soffbordet eller i hallen på den lilla byrån du har som avlastningsbord. Eller varför inte bredvid sängen på nattduksbordet?
  • Har ni svarta utomhuskrukor?

    Svarta krukor passar även perfekt för utomhusbruk. De är lätta att hålla rena och lätta att matcha med andra krukor. Hos oss finner du ett stort urval av svarta krukor för både inomhus- och utomhusbruk. Ska du plantera i krukor utomhus behöver du nog större modeller och kanske fler än en kruka. Vi har snygga krukset med flera exemplar. Vi har även odlingslådor och planteringskrukor. Vi har svarta krukor med design, mönster och textur som gör själva krukan vacker att se på.