Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Krukor & ytterkrukor

Vita krukor

34 st produkter
Visar 24 av 34 produkter
12

  • Kan jag ha en vit kruka utomhus?

    Självklart kan du använda vita krukor utomhus. Vi har ett stort utbud av vita krukor ämnade för utomhusbruk. Om du kikar runt här i vårt sortiment på hemsidan kan du se av vi har olika typer, former och modeller. Allt från odlingslådor i konstrotting till krukset i keramik.
  • Varför ska jag använda vita krukor?

    Tycker du inte om att ägna för mycket tid åt din inredning? Färger och möbler kanske inte är din starka sida. Du kan göra ditt hem ser snyggt och planerat utan att ägna långa timmar åt att titta, välja och bestämma varje produkt. Ett bra tips är att hålla dig till få, neutrala färger. Då är risken för att de nya krukorna inte matchar mattan låg. Vitt är de praktiska människornas inredningsfavorit. Är du enkel och praktisk kommer du också att dra stor nytta av vita krukor.
  • Hur inreder jag med en vit kruka?

    Du kan i princip använda vita krukor som du vill. Du har stort marginal för anpassning och många möjligheter. Vita krukor passar perfekt som kontrast till både mörka och ljusa färger. Kombinera dem med ljusa blomväxter, som orkidéer. De är vackra och skapar en ljus och balanserad miljö.