Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Krukor & ytterkrukor

Runda krukor

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

En rund kruka är mer än bara ett kärl för dina växter – den är en elegant inredningsdetalj som ger liv och skönhet till ditt hem. Med sin mjuka form och mångsidighet kan en rund kruka framhäva dina gröna växter på ett subtilt och stilfullt sätt. Oavsett om det är en grönskande inomhusväxt eller en färgglad blomma, ger en rund kruka en naturlig touch till din inredning.

Frågor om runda krukor

Hur kan jag välja rätt storlek på rund kruka till mina växter?

Välj en rund kruka som är tillräckligt djup och bred för att ge växterna tillräckligt med utrymme för rötterna att växa. Du kan också överväga proportionerna i förhållande till växtens storlek.

Passar en rund kruka bäst för vissa inredningsstilar?

En rund kruka kan fungera väl i olika inredningsstilar, från modern till bohemisk eller naturlig, beroende på materialet och dess design.

Vilka växter passar bäst i en rund kruka?

Olika växter kan passa i en rund kruka, men växter med mer kompakta rötter och en rundare form kan vara ett bra val. Kanske en sukkulent eller en krukväxt med tätt lövverk. En rund kruka ger en mjuk och harmonisk form som kompletterar växternas naturliga skönhet. Dess form är också mångsidig och passar olika typer av växter.