categoryTopBlock
Dekoration

Gråa krukor

136st produkter
Kampanj
  • Grå

När passar det med en grå kruka?

Det enkla svaret på din fråga är: när som helst och överallt. Grått är en neutral färg som går att matcha till praktiskt taget alla andra färger. Oberoende om du har du många färger i ditt hem eller om du har monokroma inredningsfärger så passar det med grått. En grå kruka ger dig friheten att lägga till balans, kanske matcha en lampa eller ett litet bord. Du kan strategiskt ställa den på andra sidan rummet för att ge rummet mer enhet. En praktisk och billig lösning när du inreder.

Hur kan jag använda en grå kruka?

En grå kruka är i första hand till för att plantera blommor. Du kan använda äkta blomväxter eller konstväxter i olika färger för att ge ditt hem liv. Många konstväxter är nästan omöjliga att skilja från äkta blommor. Är du inte en människa med gröna fingrar, eller om du inte är så mycket hemma för att vattna och pyssla om blommorna så kan detta vara en bra lösning. Vi har många alternativ för dig som söker en grå kruka med konstväxter.

Har ni grå utomhuskrukor?

Vi har ett stort utbud av trädgårdsartiklar, vilket betyder att vi praktiskt taget har lika mycket utomhuskrukor som inomhuskrukor.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj