Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Krukor & ytterkrukor

Gröna krukor

24 st produkter
Visar 24 av 24 produkter

  • Kan jag ha gröna krukor inomhus?

    Många gröna krukor i plast brukar vara ganska mörka. De brukar du använda som planteringskruka för att ha inuti den dekorativa krukan. Detta gör du för en lämplig dränering av växterna när de används inomhus. Så undviker du att jorden ruttnar och att det luktar illa. Vackert gröna krukor i exempelvis keramik kan ge en snygg färgklick i kombination till en ljus, beige eller grå inredning.
  • Vilka slags krukväxter passar i en grön kruka?

    I princip planterar du valfri växt i din kruka och ser till att färgerna på växt och kruka matchar med resten av hemmets inredning. Du kan också använda en grön kruka till stora konstväxter, som mangoträd eller yuccaträd. Eller varför inte en liten palm? Det går också bra att ha inomhus. Skapa semesterkänsla i vardagsrummet och njut. Vi har ett enormt utbud av realistiska konstväxter.
  • Vad har Chilli för typer av krukor i grönt?

    Vi har både inomhus- och utomhuskrukor i gröna nyanser för dina växter, både stora och små. Vi erbjduer det bästa inom trädgårdstillbehör och till resonliga priser. Skulle du leta efter en specifik modeller eller typ av kruka kan du fråga vår kundtjänst. Vi har experter som mer än gärna svara på alla dina frågor.