Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Krukor & ytterkrukor

Träkruka

63 st produkter
Visar 24 av 63 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Ge ditt hem eller trädgård en touch av naturlig skönhet med en träkruka. Varje exemplar är noggrant tillverkat av högkvalitativt trä och erbjuder en tidlös estetik och funktion. Med sin hållbara konstruktion och stilrena design framhäver de dina favoritväxter på ett harmoniskt sätt. Oavsett om du inreder inomhus eller skapar en trädgårdsidyll utomhus, kommer våra krukor att bli pricken över i:et. Låt dina växter blomstra i stil och skapa en inspirerande atmosfär med våra naturligt vackra träkrukor. Välj elegans och förena naturens skönhet med din inredning.

Vanliga frågor om Träkruka

Är träkruka lämplig för både inomhus- och utomhusbruk?

Ja, träkrukor är mångsidiga och kan användas både inomhus och utomhus. Se till att välja en träkruka som är lämplig för den specifika miljön där du vill placera den.

Finns det avrinningssystem i träkruka?

Ja, många träkrukor är utrustade med avrinningssystem för att underlätta vattenflödet och undvika övervattning. Kontrollera produktbeskrivningen för att se om en avrinning är inkluderad.

Finns det olika trämaterial att välja mellan för träkruka?

Ja, det finns olika trämaterial att välja mellan för träkrukor, inklusive ek, cederträ, teak och tall. Varje trämaterial har sina egna unika egenskaper och estetik. Välj det trämaterial som bäst passar dina preferenser och behov.

Kan träkruka placeras direkt på marken?

Träkrukor kan placeras direkt på marken, men det rekommenderas att använda ett fat eller något liknande för att skydda den mot fukt och jordkontakt. Detta hjälper till att förlänga träkrukans livslängd och bevara dess skönhet.

Vilka fördelar har träkruka jämfört med andra material?

Träkrukor har flera fördelar jämfört med krukor av andra material. De ger en naturlig och varm estetik till din trädgård eller inomhusmiljö. De har också god andningsförmåga, vilket hjälper till att reglera fukt och skapa en hälsosam miljö för växternas rotsystem. Dessutom är de hållbara och kan åldras vackert med tiden.