categoryTopBlock
Alla Stolar ute

Matstolar för utomhusbruk

2 698st matstolar
Kampanj

Är du ute efter en sommarfräsch uteplats? Hos oss på Chilli hittar du trendiga och prisvärda matstolar för utomhusbruk. Det är en utemöbel som är lätt att byta ut och som kan förnya hela din uteplats. Hos oss hittar du matstolar för din uteplats i konstrotting, aluminium och stål i färger som beige, svart, grå och vit. Om du behöver komplettera din matplats utomhus med matstolar lär du garanterat hitta några som passar din inredningsstil hos oss. Komplettera din uteplats med matstolar som gör den uttrycksfull och harmonisk. Med våra komfortabla matstolar kommer du att vilja spendera varje dag på din uteplats.

 

Inred din uteplats med matstolar från Chilli

Skapa en härlig rymd på din uteplats med hjälp av matstolar för utomhusbruk i olika stilar. Använd dig av prunkande detaljer och var inte rädd för att satsa på matstolar med annorlunda design. Det ger din uteplats ett mer intressant utseende.
 

Färgval till matstol för utomhusbruk

GRÅ: En trendig matstol i konstrotting färgad i grå skapar en avskalad inredning på din uteplats. Harmoniskt och tillfredsställande.

SVART: Stilren kulör som är enkel att matcha med andra färger och inredning. En svart matstol för utomhusbruk kan skapa en dramatisk känsla på din uteplats. Välj att låta den stå i centrum i ensam majestät eller kombinera med ett stilrent, ljust utebord. Sobert och grafiskt.

VIT: Lys upp din uteplats med en vit matstol i trä från Chilli. Den vita kulören är alltid ett säkert kort och kan kombineras med många färger. Trämaterialet bidrar till en lantlig känsla och skapar en ombonad känsla på din uteplats.

BEIGE: Hos oss på Chilli hittar du matstolar för utomhusbruk i flott beige. Det ger ett varmt och avkopplande intryck – vackert i sin enkelhet.

Om du vill komplettera din uteplats med en komplett matgrupp hittar du det hos oss. Välj och vraka i Chilli’s breda sortiment av utemöbler.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj