Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Utestol & trädgårdsstol

Matstol & karmstol utomhus

326 st produkter
Visar 24 av 326 produkter
1
...
14

Är du ute efter en sommarfräsch uteplats? Hos oss på Chilli hittar du trendiga och prisvärda matstolar för utomhusbruk. Det är en utemöbel som är lätt att byta ut och som kan förnya hela din uteplats. Hos oss hittar du matstolar för din uteplats i konstrotting, aluminium och stål i färger som beige, svart, grå och vit. Om du behöver komplettera din matplats utomhus med matstolar lär du garanterat hitta några som passar din inredningsstil hos oss. Komplettera din uteplats med matstolar som gör den uttrycksfull och harmonisk. Med våra komfortabla matstolar kommer du att vilja spendera varje dag på din uteplats.

En karmstol gör sig ypperligt som utemöbel! På Chilli har vi en mängd olika trädgårdsmöbler och utemöbler att välja mellan, och däribland en hel hög med utestolar. En karmstol ger matgruppen på uteplatsen ett inbjudande intryck. Det kan även vara fint att ha en karmstol invid husfasaden eller som komplement till dina balkongmöbler. Du sitter extra skönt i en karmstol då du kan vila armarna på armstöden och bara luta dig tillbaka och njuta av sommaren. 

 

Inred din uteplats med matstolar från Chilli

Skapa en härlig rymd på din uteplats med hjälp av matstolar för utomhusbruk i olika stilar. Använd dig av prunkande detaljer och var inte rädd för att satsa på matstolar med annorlunda design. Det ger din uteplats ett mer intressant utseende.

Vi har karmstolar i olika stilar, färger och material, välj stol efter behag och behov. Matcha dina utestolar med ett fint matbord till uteplatsen eller ett mindre bord som cafebord eller balkongbord för alla ljuvliga måltider utomhus. Komplettera dina karmstolar med dynor för extra hög sittkomfort och för att sätta en lite personlig prägel på din uteplats eller ditt uterum. 

Färgval till matstol för utomhusbruk

GRÅ: En trendig matstol i konstrotting färgad i grå skapar en avskalad inredning på din uteplats. Harmoniskt och tillfredsställande.

SVART: Stilren kulör som är enkel att matcha med andra färger och inredning. En svart matstol för utomhusbruk kan skapa en dramatisk känsla på din uteplats. Välj att låta den stå i centrum i ensam majestät eller kombinera med ett stilrent, ljust utebord. Sobert och grafiskt.

VIT: Lys upp din uteplats med en vit matstol i trä från Chilli. Den vita kulören är alltid ett säkert kort och kan kombineras med många färger. Trämaterialet bidrar till en lantlig känsla och skapar en ombonad känsla på din uteplats.

BEIGE: Hos oss på Chilli hittar du matstolar för utomhusbruk i flott beige. Det ger ett varmt och avkopplande intryck – vackert i sin enkelhet.

Om du vill komplettera din uteplats med en komplett matgrupp hittar du det hos oss. Välj och vraka i Chilli’s breda sortiment av utemöbler.