Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utestol & trädgårdsstol

Solsäng & solvagn

254 st produkter
Visar 24 av 254 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

På Chilli kan du köpa en solsäng eller solvagn för att njuta fullt ut av sommarens alla härliga dagar. Luta dig tillbaka i en solsäng med något gott att dricka i ena handen och en bra bok i den andra och njut av livet i sommar. Vi har solvagnar och solsängar för alla livsnjutare där ute, komplettera bara med en dyna till din solsäng så kan du spendera varje ledig stund i din solstol. 

Härliga sommarmöbler att njuta i

Vi har prisvärda solstolar och solsängar i olika stilar och former. Det är viktigt för oss att dina trädgårdsmöbler hjälper dig att ta tillvara på sommaren på bästa möjliga vis. Därför har vi ett gediget sortiment av bra sommarmöbler för att hjälpa dig på traven. I en däckstol, din schäslong på uteplatsen, kan du placera dig för att lapa sol, vänta in glöden på grillen, läsa en bok och samtidigt få en otroligt avkopplande stund. Välj bland solstolar som solsäng, solvagn, däckstol, strandstol och fundera över vilket som passar just dig och dina behov bäst. Kanske vill du ha en hopfällbar solstol eller brassestol som du enkelt kan ta med dig till stranden? Eller vill du ha en solsäng/solvagn för en permanent och given viloplats på altanen? Du hittar alla tänkbara alternativ och lösningar för ditt solhäng på Chilli! 

Många av våra solsängar och solvagnar är tillverkade i konstrotting. Vi har även solstolar i aluminium och textilene. Alla våra utemöbler är tillverkade i bra och tåliga material. Många av våra utemöbler är nästintill underhållsfria vilket kan göra sommaren desto mer avkopplande. Komplettera din solsäng eller solvagn med en härlig dyna, vi har ett stort utbud av dynor för att du ska kunna sätta din personlig stil och prägel på dina utemöbler.