categoryTopBlock
Utestol

Hängfåtölj & hängstol

100st produkter

Är du ute efter den perfekta hängstolen att spendera långa lata sommardagar i? Då har Chilli definitivt en som passar dig och din uteplats. Här finns ett brett sortiment av hängstolar till marknadens bästa priser. Gör sommarhänget till det bästa någonsin i en ny hängstol för utomhusbruk. De är tillverkade i väderbeständig konstrotting och stål; material som inte kräver mycket underhåll. Gör hängstolen till din favoritplats att njuta i – läs en bok, lyssna på en bra podd och avnjut en kall dryck. Låt sommaren leva kvar året runt med en hängstol från Chilli. Psst! Hängstolen passar lika bra inomhus som utomhus!

Hängstol – en flexibel utemöbel

Hängstolarna i vårt sortiment är flexibla och går enkelt att flytta mellan olika platser. Du kan själv välja var du vill placera din hängstol, helt utifrån dina behov och din inredningsstil, utomhus eller inomhus allt är möjligt.

Inte nog med att hängstolen är en snygg utemöbel – har du brist på sittplatser i din trädgård går den lika bra att använda som en extra stol. Den är komfortabel och djupet i korgen bidrar till en härligare upplevelse när du sitter i den. Hängstolen skapar en mysig och ombonad känsla på din uteplats eller i din trädgård.

Låt dig inspireras av hundratals utemöbler hos oss på Chilli. Välkommen!

Hur tar jag hand om min hängstol?

Många av våra utemöbler är tillverkade i trendig konstrotting och klarar av att stå ute i alla väder, år efter år. För dig som vill fräscha upp din hängstol kan du enkelt och snabbt torka med en trasa för att få bort smuts som kan fastna i utemöbeln om det blåser mycket.

Vilken färg ska jag ha på min hänggunga?

Bland våra hängstolar hittar du alla möjliga varianter och färgkombinationer. Väljer du en hängstol med stativ är stativen oftast i en mörk färg. En stilren klassiker är att ha en svart aluminiumställning. En neutral färg gör det enkelt att matcha hängstolen med inredning och kan lätt piggas upp eller ändra stil genom olika plädar och kuddar. Eftersom hänggungan är portabel kan du lätt flytta in den på exempelvis den inglasade balkongen under vinterhalvåret och göra den mysig med säsongsbetonade filtar och kuddar. Bara din fantasi sätter gränserna!

Alla pratar om hängstol ägget- hur ser ägget hängstol ut?

Ägget är en cool hängstol som blir höjdpunkten på din uteplats. Var inte rädd för att bryta av din inredningsstil med en häftig utemöbel som enkelt kan förhöja din uteplats. Det är en kombination av vilstol och hammock, en skön mix som aldrig går ur tiden. Hängstolen finns i vit och svart, och en svart sittdyna i tålig polyester ingår.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Bäddmått
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar