Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Inredning uterum

Ska du inreda ditt uterum? Så roligt tycker vi, är det något vi älskar är det just detta. Vi har satt ihop lite tips och inspiration på möbler som kan passa till ditt uterum. På vägen slänger vi även in några tips som vi hoppas kan vara hjälpfulla. Följ med.
03/19/2024
Dela artikel

Inreda uterum

Att inreda ditt uterum är att skapa en förlängning av ditt hem där du kan njuta av naturen året runt. Med rätt möbler och inredning kan du förvandla ditt uterum till en underbar plats. Här delar vi med oss av tips och inspo för att hjälpa dig att skapa det perfekta uterummet.

Möbler till uterum

När du väljer möbler för ditt uterum är det viktigt att tänka på både stil och funktion. Vad vill du helst ha, en härlig matgrupp, loungemöbler eller kanske båda om du har plats till det.

Tips! Välj möbler som tål utomhusmiljön, såsom aluminium, konstrotting eller trä med lämplig behandling.

LoungemöblerMatgrupp utomhusSoffgrupp utomhus

Inreda uterum - Viktigt med detaljerna till dina möbler

När det gäller att inreda uterummet finns det många möjligheter att skapa en atmosfär som är både avkopplande och inbjudande. 

Lägg till stämningsfull belysning med ljusslingor, lyktor eller golvlampor för att skapa en mysig atmosfär på kvällarna. Levande ljus en sen sommarkväll sätter stämningen alla gånger.

Använd textilier för att mjuka upp uterummet och skapa en mer ombonad känsla, välj bland utomhusmattor i olika färger. Och vem vill inte krypa upp med en mysig filt och lyssna på regnets smatter en mörk höstkväll. 

Integrera grönska genom att placera fina krukor med växter och blommor i uterummet för att skapa en mer naturlig och ombonad känsla.

UtomhusmattorKrukorFil & pläd

Uterum inredningstips

För att maximera användningen av ditt uterum och skapa en funktionell, bekväm och stilfull plats, här är några ytterligare tips.

Tänk på hur du kan använda uterummet under olika årstider genom att lägga till element som värmeaggregat eller fläktar för att reglera temperaturen.

Integrera smart förvaring för att hålla uterummet organiserat och fri från röra. Använd exempelvis väggmonterade hyllor eller förvaringsbänkar. Inte att förglömma då detta underlättar ordentligt när plädar och kuddar ska fram och tillbaka beroende på temperatur och årstid.

Lycka till med att hitta rätt inredning till ditt uterum

Vi hoppas att du har fått lite tips och inspiration på möbler du tycker passar i ditt uterum. Kom ihåg att anpassa inredningen efter din personliga stil och behov för att skapa ett uterum som verkligen känns som en förlängning av ditt hem. Lycka till med ditt projekt!

Fler lästips 👇!