categoryTopBlock
Avlastningsbord

Runt sängbord

1st produkter
  • Rund

Skapa en elegant atmosfär med runt sängbord

Runda sängbord är en annorlunda och stilfull form på ett nattduksbord i ditt sovrum. Med sina mjuka former ger ett runt sängbord en elegant design och även en touch av lyx och skapar en harmonisk atmosfär. Ett runt sängbord är en vacker inredningsdetalj som ger ditt sovrum den där extra personligheten i ditt sovrum. Placera ditt favoritljus, bok eller en vacker vas på det runda sängbordet och skapa din egen oas av avkoppling och stil. Utforska vårt utbud av sängbord runt och hitta det som passar dig och ditt sovrum bäst.

Vanliga frågor och svar om runt sängbord

Finns det olika storlekar att välja mellan på runt sängbord?

Ja, runt sängbord kommer i olika storlekar för att passa olika behov och utrymmen. Du kan allt från hitta mindre varianter som tar minimalt med plats och större modeller som erbjuder mer förvaringsutrymme hos oss på Chilli.

Hur matchar jag runt sängbord med resten av inredningen?

Matcha runt sängbord med resten av inredningen genom att välja färger och material som harmoniserar med varandra och rummet. Du kan komplettera med matchande detaljer som lampor, kuddar eller gardiner för att skapa en enhetlig stil.

Kan jag använda runt sängbord i andra rum än sovrummet?

Absolut! Runt sängbord kan användas i andra rum som vardagsrummet, hallen eller kontoret. De kan fungera som sidobord eller avlastningsytor och skapa en elegant och funktionell atmosfär i hela hemmet.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)