categoryTopBlock
Avlastningsbord

Sängbord vit & nattduksbord vit

370st produkter
Kampanj
  • Vit

Kan jag ha vitt sängbord i blått rum?

Du undrar kanske om ett kritvitt sängbord skulle bli för stark kontrast när allt annat i rummet går i mörkblått. Ett vitt sängbord är faktiskt väldigt uppfriskande om sovrummet är mörkt inrett. Det ger inte bara en fräsch effekt på rummet, vita möbler förmedlar känslan av att rummet är större och kan bli en skön brytning på mörka toner.

Vilken stil ska mitt vita sängbord ha?

Stilen du vill ha på sängbordet kommer att variera helt på din personliga stil, och de möbler du redan har i sovrummet. Du vill gärna att rummet ser sammanhängande ut. Se till att sängbordet du väljer harmoniserar med resten av inredningen i både stil och storlek.

Vad har ni för alternativ på vita sängbord?

Vårt utbud av sängbord låser sig inte till en enda stil eller typ av sängbord. Vi tycker om att variera. Därför kan du hitta sängbord som kommer ensamma eller i set (så att du kan ha ett sängbord på var sida av sängen). Vi har sängbord som är mer gammaldags, minimalistiska, för barnrum eller för vuxna. Det finns en hel del, gott och blandat. Kika lite på vad vi har, vi har säkert det du letar efter.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj