Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Sängbord & nattduksbord

Sängbord vit & nattduksbord vit

329 st produkter
Visar 24 av 329 produkter
1
...
14

Populära filtreringar

Snygga & stilrena nattduksbord i vitt

Skapa en ljus och fridfull atmosfär i ditt sovrum med våra stilrena vita nattduksbord. Perfekt designat för att ge en känsla av lugn och harmoni, är dessa sängbord i vitt inte bara praktiska  men även visuellt tilltalande.

  • Kan jag ha vitt sängbord i blått rum?

    Du undrar kanske om ett kritvitt sängbord skulle bli för stark kontrast när allt annat i rummet går i mörkblått. Ett vitt sängbord är faktiskt väldigt uppfriskande om sovrummet är mörkt inrett. Det ger inte bara en fräsch effekt på rummet, vita möbler förmedlar känslan av att rummet är större och kan bli en skön brytning på mörka toner.
  • Vilken stil ska mitt vita sängbord ha?

    Stilen du vill ha på sängbordet kommer att variera helt på din personliga stil, och de möbler du redan har i sovrummet. Du vill gärna att rummet ser sammanhängande ut. Se till att sängbordet du väljer harmoniserar med resten av inredningen i både stil och storlek.
  • Vad har ni för alternativ på vita sängbord?

    Vårt utbud av sängbord låser sig inte till en enda stil eller typ av sängbord. Vi tycker om att variera. Därför kan du hitta sängbord som kommer ensamma eller i set (så att du kan ha ett sängbord på var sida av sängen). Vi har sängbord som är mer gammaldags, minimalistiska, för barnrum eller för vuxna. Det finns en hel del, gott och blandat. Kika lite på vad vi har, vi har säkert det du letar efter.