Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Sängbord & nattduksbord

Sängbord och nattduksbord i marmor och med marmorskiva

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Sängbord och nattduksbord i marmor är en trendig och stilren lösning för sovrummet. Marmor ger en känsla av lyx och elegans samtidigt som det är ett hållbart och tåligt material. Marmor finns i olika färger och mönster vilket gör det lätt att hitta ett bord som passar just din inredningsstil. Det är också praktiskt då marmor är lätt att rengöra och tål fukt. Ett sängbord eller nattduksbord i marmor kan vara en investering som håller i många år och som ger ditt sovrum en extra touch av exklusivitet.

Vanliga frågor om Sängbord & nattduksbord marmor

  • Vad har man i sängbord & nattduksbord marmor?

    Marmor används oftast som en yta på sängbord och nattduksbord för att ge en elegant och lyxig känsla. Vanliga saker som man kan ha i sängbord och nattduksbord är till exempel böcker, glasögon, mobiltelefon, lampa, vattenflaska, mediciner och personliga föremål.
  • Till vilken inredningsstil lämpar sig sängbord & nattduksbord i marmor?

    Sängbord och nattduksbord i marmor lämpar sig särskilt bra för en inredningsstil som är elegant och lyxig, till exempel en klassisk eller modern inredningsstil. Marmor ger en känsla av exklusivitet och kan också användas för att skapa en kontrast mot andra material som trä eller metall. Det är också viktigt att tänka på att marmor är ett känsligt material som kräver särskild omsorg och underhåll.