Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängbord & nattduksbord

Sängbord och nattduksbord i trä, björk och furu

659 st produkter
Visar 24 av 659 produkter
1
...
28

Populära filtreringar

Sängbord och nattduksbord i trä är en tidlös klassiker som fungerar i alla sovrum. Trä ger en naturlig och varm känsla till rummet och finns i många olika färger och träslag, som ek, björk och valnöt. Nattduksbord i trä kan ha enkla och stilrena former eller mer dekorativa detaljer, som snidade ben eller utskurna mönster. De är också praktiska för förvaring av böcker, glasögon och andra småsaker som behövs nära sängen. Ett snyggt sängbord i trä kan vara en fin detalj som gör hela sovrummet mer harmoniskt och inbjudande.

Vanliga frågor om Sängbord & nattduksbord trä

Vilka är fördelarna för sängbord & nattduksbord trä?

Några fördelar med sängbord och nattduksbord i trä inkluderar:

  • Styrka och hållbarhet - trä är ett starkt och hållbart material som kan motstå vardagligt slitage.
  • Naturlig skönhet - trä ger en naturlig och varm känsla till ett rum och finns i olika färger och mönster.
  • Mångsidighet - trä sängbord och nattduksbord finns i olika storlekar och stilar för att passa olika behov och inredningsstilar.
  • Enkel att underhålla - trä kan enkelt rengöras med en mjuk trasa och träolja kan användas för att underhålla dess skönhet över tid.

Vad kan man använda sitt sängbord & nattduksbord i trä till?

Man kan använda sitt sängbord och nattduksbord i trä till att placera en lampa för att läsa på kvällen, förvara böcker, glas med vatten eller medicin, mobiltelefon, klocka, eller andra personliga föremål som man vill ha nära till hands under natten. Det kan också användas som en dekorativ möbel för att matcha sängen och rummets inredning.