Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängbord & nattduksbord

Sängbord mässing & nattduksbord i mässing

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Ge ditt sovrum en touch av lyx och elegans med sängbord i mässing. Den glänsande ytan och varma tonerna hos mässing skapar en sofistikerad atmosfär och blir en vacker inredningsdetalj. Mässing är hållbart material som behåller sin skönhet över tid. Sängbord i mässing finns i olika stilar och storlekar för att passa olika inredningsstilar. Ett sängbord mässning är en fantastisk detalj i ditt sovrum. Med sängbord i mässing får du inte bara en praktisk plats att placera dina böcker, glas eller telefon på, utan skapar även en stilfull inredning som ger en känsla av tidlöshet. Låt dig inspireras av Chillis utbud av sängbord i mässing och förvandla ditt sovrum till en oas av elegans.

Vanliga frågor och svar om sängbord mässing

Kan sängbord i mässing användas i andra rum än sovrummet?

Absolut! Sängbord i mässing är inte begränsade till sovrummet utan kan användas i olika rum i ditt hem. De kan fungera som eleganta sidobord i vardagsrummet eller som praktiska förvaringsytor i hallen. Med sin lyxiga och tidlösa design kan sängbord i mässing bli en vacker inredningsdetalj oavsett var du väljer att placera dem.

Hur inreder jag med sängbord mässing?

Det är bra att skapa en enhetlig inredning i rummet genom att komplettera med andra inredningsdetaljer i mässing eller kontrastera med andra material som trä eller glas. Anpassa sängbordets storlek efter sängens höjd samt hur mycket plats som finns i rummet och välj en stil som passar din inredning. Balansera färgerna i rummet och uttryck din personliga stil för att skapa en harmonisk och avkopplande atmosfär i sovrummet.

Vilka storlekar finns det på sängbord mässing?

Sängbord i mässing finns i olika storlekar för att passa olika behov och rum. Du kan hitta allt från mindre och kompakta sängbord mässing som passar perfekt bredvid en enkelsäng eller som nattduksbord, till större och rymligare sängbord som ger extra förvaringsutrymme och fungerar som en stilfull accent i ditt sovrum.