Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Sängbord & nattduksbord

Sängbord svart & nattduksbord svart

189 st produkter
Visar 24 av 189 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Svarta nattduksbord

Sängbord i svart är en populär inredningsdetalj för sovrummet. Det finns många olika modeller och stilar att välja mellan, från enkla och minimalistiska till mer dekorativa och detaljrika. Svarta sängbord passar bra ihop med en mängd olika färger och material, och kan ge en modern och stilren känsla till rummet. De är också praktiska för att förvara böcker, glasögon och andra småsaker som du kanske vill ha nära till hands när du ligger i sängen. Ett snyggt svart sängbord kan verkligen höja inredningen i ditt sovrum till nästa nivå.

Vanliga frågor om Sängbord svart

  • Kan sängbord svart vara högre än sängen?

    Ja, det är möjligt att ha ett sängbord som är högre än sängen, oavsett om det är svart eller inte. Det är en fråga om personlig smak och stil. Vissa människor föredrar att ha högre sängbord för att enklare kunna nå sina saker medan de ligger i sängen, medan andra föredrar lägre sängbord för att de ser mer proportionerliga ut i rummet.
  • Till vad passar svarta sängbord?

    Svarta sängbord passar bra till sovrum med en modern eller industriell stil. De kan också användas för att skapa en kontrast mot ljusa färger eller för att matcha andra svarta möbler i rummet.